spot_img

Sven Balint, Mateja Peša i Leo Fel su najbolji učenici Virovitičko-podravske županije za školsku godinu 2014./2015.

Objavljeno:

U dvorani Tehničke škole Virovitica u petak, 19. lipnja, učenici osnovnih i srednjih škola s područja Virovitičko-podravske županije poručili su „Zbogom školo do jeseni“. Ovu, već tradicionalnu manifestaciju organizira Virovitičko-podravska županija, dok je suorganizator ove godine bila Industrijsko-obrtnička škola Slatina.

U sklopu ovogodišnjeg sadržaja, prisutni su bili u prilici vidjeti rad škola kroz scenske nastupe, a atmosferu su veselim plesnim koreografijama dodatno zagrijali plesni centar Creative box iz Virovitice, plesni klub Kick iz Osijeka, KUC Virovitica, Plesni studio Virovitica te mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica. Kao i svake godine, i ovoga puta su nagrađeni najbolji učenici osnovnih i srednjih škola s područja županije, ali i izabrani najbolji od najboljih, kojima su nagrade uručili župan Tomislav Tolušić i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Vesna Šerepac.

Za najboljeg učenika osnovnih škola proglašen je Sven Balint iz OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Virovitica, najbolji srednjoškolac trogodišnjeg programa je Mateja Peša iz SŠ Stjepana Sulimanca Pitomača, a četverogodišnjeg programa Leo Fel iz Katoličke klasične gimnazije Virovitica.

22. po redu manifestacija „Zbogom školo do jeseni“ završila je na rukometnom igralištu tvrtke TVIN koncertom zvijezda nedavno završenog The Voicea – pobjednice showa Nine Kraljić te Virovitičanina Marina Jurića Čivre, koji je tom prilikom javno promovirao svoj debitantski singl „Dobro jutro svima“. U opuštenoj atmosferi i uz glazbu novopečenih zvijezda, učenici su tako proslavili kraj još jedne uspješne nastavne godine.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni