Svjetski doprvaci kreću u pohod na EURO 2020

Objavljeno:

Bliži se početak kvalifikacija za EURO 2020 koje će se po prvi put igrati na području cijele Europe. Ukupno 12 država će biti domaćini smotri najboljih europskih nogometaša od 12. lipnja do 12. srpnja naredne godine. Svjetski doprvaci, selekcija Hrvatske, voljom žrijeba u Dublinu izvučena je u skupinu E. Ovo je jedna od skupina koja broji samo 5 momčadi, tako da Hrvatsku očekuje ukupno 8 utakmica u ovim kvalifikacijama. „Vatreni“ otvaraju kvalifikacije utakmicom u Zagrebu protiv autsajdera ove skupine reprezentacije Azerbejdžana, koja će biti jedan od domaćina prvenstva bez obzira na plasman u kvalifikacijama. Sigurno je da će Hrvatska biti veliki favorit u ovom meču, a kvote možete pogledati na bilo kojoj online stranici za klađenje, ali prije toga obavezno provjerite koliko je kladionica pouzdana. 10Bet je odobren od strane svih svijetski poznatih organizacija u oblastima zaštite igrača u online casinima, pročitajte više ovdje.

Ova skupina će biti prema predviđanjima kladionica veoma zanimljiva jer osim Hrvatske, koja je apsolutni favorit za osvajanje prvog mjesta i plasmana na EURO 2020, za drugu poziciju koja također vodi direktno na EURO su u ravnopravnoj konkurenciji Wales, Slovačka i Mađarska. Međusobni dueli ovih momčadi će pokazati koja ekipa je najkvalitetnija i prema svemu sudeći se priključiti Hrvatskoj na prvenstvo, a utakmica prvog kola između Slovačke i Mađarske u Trnavi 21. ožujka će pokazati koja reprezentacija je u boljoj formi. Azerbejdžan će svoju prigodu tražiti iz drugog plana, a hrvatski stručnjak na klupi ove istočnjačke selekcije Nikola Jurčević će znati posložiti momčad, osobito u meču protiv Hrvatske. U kvalifikacijama za EURO 2016, selekcija Azerbejdžana je na domaćem travnjaku odigrala 0-0 sa Hrvatskom tako da će svjetski doprvaci morati biti oprezni, pogotovo na gostujućim utakmicama.

Vidjet ćemo da li će „Vatreni“ opravdati ulogu favorita u ovoj skupini i bez većih problema izboriti plasman na prvenstvo.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni