Teo Lorenzo Radović
Teo Lorenzo Radović
Teo Lorenzo Radović
Teo Lorenzo Radović

U Virovitici je održan 4. Otvoreni turnir Regije zapad HSTS-a koji se ujedno boduje i za Hrvatsku stolnotenisku rang listu regije zapad. Pedesetak igrača i igračica odazvalo se na ovaj veliki turnir koji se je održao u sportskoj dvorani Ivane Brlić Mažuranić u organizaciji STK Virovitica. Najbolji je i ovaj puta bio 11 godišnji Virovitičanin Teo Lorenzo Radović koji je prošao grupnu fazu natjecanja kao prvo plasirani u svojoj skupini.

Zatim je u četvrtfinalu bio bolji od Španića 3 :0 u setovima te Marinića iz Slavonskog Broda također 3:0 u setovima i u finalu protiv Špoljarića iz Pitomače 3 : 2 u setovima (11:7, 9:11, 10:12, 11:4, 11:5 ). Ovim rezultatom Radović je novim bodovima učvrstio prvu poziciju na Hrvatskoj stolnoteniskoj rang listi Regije zapad. Još je održana i apsolutna kategorija gdje su nastupili svi sudionici ovog turnira koju je također osvojio Teo Lorenzo Radović. Gdje je u osmini finala bio bolji od Pekeza iz Bjelovara 3:0 u setovima u četvrtfinalu od Opačka iz S.Broda 3:0 u setovima, u polufinalu od Sanića iz Lipika 3:0 u setovima te u finalu od Filkovića iz S.Broda također 3:0 (11:7 11:8 12:10 ) u setovima.

U kategoriji kod najmlađi kadetkinja najbolja je bila Petra Plivelić iz Slavonskog Broda. Nagrade je najboljima podijelio predsjednik kluba Darko Kulej.