- Oglas -
Naslovnica Vijesti Biznis Termin održavanja Viroexpo 2015. sajma od 27. veljače do 1. ožujka

Termin održavanja Viroexpo 2015. sajma od 27. veljače do 1. ožujka

0

Novi termin održavanja Međunarodnog sajma Viroexpo – sljedeći, jubilarni 20. Viroexpo održava se od 27. veljače do 1. ožujka 2015.

Na inicijativu Organizacijskog odbora sajamske manifestacije Viroexpo termin održavanja sljedećeg, jubilarnog 20. sajma Viroexpo je od 27. veljače do 1. ožujka 2015. Na prošloj sjednici Organizacijskog odbora koja je održana početkom ožujka odlučeno je kako će se zbog brojnih vremenskih neprilika, koje su dodatno otežavale organizaciju i odvijanje sajma, termin sajma promijeniti.

”Siguran sam da će novi termin dodatno olakšati organizaciju sajma, a između ostaloga racionalizirati troškove organizacije i privući još veći broj posjetitelja i izlagača za vanjski izložbeni prostor” – naglasio je direktor Viroexpo sajma Igor Andrović.

Pripreme za sljedeći 20. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo već su započele. Uz rezervaciju termina u tijeku su pregovori s potencijalnim stranim zemljama koje bi mogle nastupiti kao Partner sajma.

Podsjetimo, 19. međunarodni sajam Viroexpo održan je od 24. do 26. siječnja ove godine, a na njemu je nastupio rekordan broj izlagača, njih 782, iz ukupno 25 zemalja svijeta. Ovogodišnji Viroexpo obišlo je ukupno 23.400 posjetitelja, a subota je bila najposjećeniji dan u povijesti sajma, kada je sajmom prošlo ukupno 10.600 posjetitelja.

Exit mobile version