Tijekom vikenda virovitički plavci zabilježili 112 prekršaja

Objavljeno:

spot_img

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama na području PU virovitičko-podravske dogodila se jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u kojoj je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, te dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.

Utvrđeni prekršaji

Ukupno je utvrđeno 112 prekršaja, od čega je 17 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, s najvećom utvrđenom koncentracijom od 1,84 g/kg utvrđenom u 23,55 u Orahovici, kod pedesetjednogodišnjeg vozača osobnog automobila.

Uhićene i zadržane osobe

Uhićene su 4 osobe, tri zbog vožnje pod utjecajem alkohola a jedna zbog vožnje prije stjecanja prava na upravljanje koja je privedena na Prekršajni sud gdje joj je izrečena kazna zatvora u trajanju od 30 dana uvjetno na jednu godinu i novčana kazana u iznosu od 1500 kuna.

Niti jedna osoba nije zadržana temeljem čl.137. PZ zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Kaznena djela iz čl.308. Kaznenog zakona „Izigravanje zabrane iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude“

Tijekom vikenda dvije su osobe zatečene u počinjenju Kaznenog dijela „Izigravanje zabrane iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude“.

Tijekom vikenda na području PP Orahovica provedena je akcija 21/22.07.2012.g. od 22,00-06,00 usmjerena na pojačani nadzor vozača pod utjecajem alkohola u prometu tijekom koje je kontrolirano 15 vozila i vozača, utvrđeno je 6 prekršaja, od toga 2 pod utjecajem alkohola.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni