Pod predsjedanjem gradonačelnika Grada Virovitice Ivice Kirina, održana je Izborna sjednica skupštine Turističke zajednice grada Virovitice na kojoj su izabrana nova tijela Zajednice u mandatnom razdoblju 2014.-2018. godine. Skupština je razriješila dosadašnje članove i izabrala nove članove Turističkog vijeća, novi Nadzorni odbor i nove članove Skupštine.

Sukladno Statutu Turističke zajednice grada Virovitice u članove Skupštine imenovani su gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, Gordana Pinter IZ KTC-a., Adam Švraka iz Brazde, Ivan Grabić iz ČAZMATRANS – NOVA-e., Tomica Grubić iz Kauflanda, Kornelija Eljuga iz Viro tvornice šećera, Mario Gojhević iz INA-e, Ivana Huljak iz VICTORIA INVEST-a, Ellen Tomlajnović Berlančić iz VEBEL-a, Vesna Mustač iz Mustač commerca, Nedjaljka Županić iz Flore VTC. i Ivan Obrovac iz Brane.

Na sjednici su izabrani članovi Turističkog vijeća, a to su: Ivica Kirin, Kornelija Eljuga, Vesna Mustač, Nedjeljka Županić, Ellen Tomljanović Berlančić, Ivan Obrovac, Ivan Grabić, Adam Švraka i Ivana Huljak. Za članove Nadzornog odbora izabrani su Dragan Perša i Sanja Devčić dok trećeg člana imenuje Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije.

Za predstavnike u Zajednici Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije izabrani su Ivica Kirin,Vesna Mustač, Nedjeljka Županić i Ivan Obrovac. Osim izbora novih članova Turističkog vijeća i Nadzornog odbora donijet je i Program rada Turističke zajednice grada Virovitice za 2015. godinu. Gradonačelnik Ivica Kirin zaželio je novim članovima dobrodošlicu u Turističku zajednicu grada Virovitice i izrazio uvjerenje u uspješnu suradnju u narednom razdoblju. (Virovitica.hr)