Tko je tko u Turističkoj zajednici grada Virovitice?

Objavljeno:

spot_img

Pod predsjedanjem gradonačelnika Grada Virovitice Ivice Kirina, održana je Izborna sjednica skupštine Turističke zajednice grada Virovitice na kojoj su izabrana nova tijela Zajednice u mandatnom razdoblju 2014.-2018. godine. Skupština je razriješila dosadašnje članove i izabrala nove članove Turističkog vijeća, novi Nadzorni odbor i nove članove Skupštine.

Sukladno Statutu Turističke zajednice grada Virovitice u članove Skupštine imenovani su gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, Gordana Pinter IZ KTC-a., Adam Švraka iz Brazde, Ivan Grabić iz ČAZMATRANS – NOVA-e., Tomica Grubić iz Kauflanda, Kornelija Eljuga iz Viro tvornice šećera, Mario Gojhević iz INA-e, Ivana Huljak iz VICTORIA INVEST-a, Ellen Tomlajnović Berlančić iz VEBEL-a, Vesna Mustač iz Mustač commerca, Nedjaljka Županić iz Flore VTC. i Ivan Obrovac iz Brane.

Na sjednici su izabrani članovi Turističkog vijeća, a to su: Ivica Kirin, Kornelija Eljuga, Vesna Mustač, Nedjeljka Županić, Ellen Tomljanović Berlančić, Ivan Obrovac, Ivan Grabić, Adam Švraka i Ivana Huljak. Za članove Nadzornog odbora izabrani su Dragan Perša i Sanja Devčić dok trećeg člana imenuje Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije.

Za predstavnike u Zajednici Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije izabrani su Ivica Kirin,Vesna Mustač, Nedjeljka Županić i Ivan Obrovac. Osim izbora novih članova Turističkog vijeća i Nadzornog odbora donijet je i Program rada Turističke zajednice grada Virovitice za 2015. godinu. Gradonačelnik Ivica Kirin zaželio je novim članovima dobrodošlicu u Turističku zajednicu grada Virovitice i izrazio uvjerenje u uspješnu suradnju u narednom razdoblju. (Virovitica.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...