Tko su dobitnici komorskih priznanja za 2012.

Objavljeno:

spot_img

Najvažnija odluka na sjednici Upravnog odbora održanoj 3. prosinca 2012. bila je u vezi dodjele komorskih priznanja za 2012. godinu.

Obrtničke zlatnike dobit će Milan Došen, vlasnik obrta za obradu metala iz Virovitice od 1982. godine, Davorin Peisker, vlasnik klesarskog obrt iz Virovitice od 1973. godine, Josip Veger, vlasnik autolimarskog obrta iz Slatine od 1976. godine i Marija Jarić, vlasnica frizerskog obrta iz Slatine od 1980. godine.

Povelje za dugogodišnji rad bit će uručene Zlatku Šomođiju (pogrebne usluge), Siniši Sudecu (knjigovodstveni obrt) i Mariji Babić (ugostiteljski obrt) iz Slatine, Robertu Romiću (prijevoznički obrti) i Goranu Božaniću (grafičke usluge) iz Virovitice te Zlatku Štefaniću (elektroinstalaterski obrt) iz Pitomače i Zvonku Šimiću (poljodjelski obrt) iz Čađavačkog Luga.

Diplome za postignute uspjehe u organizaciji strukovno-cehovskog rada dobit će Franjo Živko (tesarski obrt) iz Pitomače, Mirjana Moslavac (knjigovodstveni obrt) i Ivo Bilić (graditeljski obrt) iz Slatine, Ljiljana Mužar (ugostiteljski obrt) iz Čačinaca i Matija Uher (ugostiteljski obrt) iz Virovitice.

Diplomu za postignute uspjehe u strukovnom obrazovanju pripast će Edvardu Željku Barčanu (zlatarsko-trgovački obrt) iz Pitomače, Danijelu Menčiku (automehaničarski obrt iz Sladojevaca i Stanislavu Runjaku (autoelektričarski obrt u mirovini) iz Virovitice.

Diploma za postignute uspjehe u organizaciji informatičkog obrazovanja obrtnika bit će uručena Igoru Hoziću, vlasniku obrta za informatičarske usluge iz Orahovice, a diploma za postignute uspjehe u organizaciji sportskih aktivnosti Danijelu Paštaru, vlasniku prijevozničkog obrta iz Orahovice.

Priznanja će biti dodijeljena na Svečanoj sjednici HOK-Obrtničke komore Virovitica koja će se održati u petak, 14. prosinca 2012. godine s početkom u 18 sati u Hotelu Šulentić u Virovitici. (okvpz.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni