Tolušić: Gospodo SDP-ovci, bit ćete zapamćeni kao grobari virovitičke bolnice!

Objavljeno:

snimio A. Jurkin
snimio A. Jurkin

POLITIKA ISPRED GRAĐANA: Zbog politikantstva SDP-a za ozbiljnije bolničke zahvate građani Virovitičko-podravske morat će u drugu županiju

Iako se prvotno govorilo da će Opća bolnica Virovitica koja je prošle godine proslavila 115 godina postojanja, biti regionalna bolnica, čini se da to ipak neće biti tako

Prema najavama ministra zdravlja Rajka Ostojića, a nakon današnjeg predstavljanja Masterplana bolnica, potvrđene su tvrdnje o pripojenju Opće bolnice Virovitica koprivničkoj bolnici.

Masterplan je ključni operativni dokument za razvoj bolnica i jedan od strateških Vladinih dokumenata čije je donošenje nužno kako bi se uklonili nedostaci u funkcioniranju bolničkog sustava koji su se godinama gomilali zbog neplanskog širenja bolničke mreže i neplanskog uvođenja bolničkih usluga, pojašnjava Ministarstvo zdravlja.

Objavom Masterplana još jednom je dokazano da je sanacijsko vijeće na čelu sa upraviteljicom Marijanom Živko i saborskim zastupnikom Tomislavom Žagarom potpuno nesposobno voditi sanaciju bolnice i lobirati za ljude s područja Virovitičko-podravske županije. Dokazano je kako je spomenutim SDP-ovcima samo bitna borba za vlastitu fotelju, a ne i za ljude koji su ih izabrali te čije interese u Hrvatskom saboru zastupaju.

„I ne zaboravite sljedeće – ovom narodu možete oduzeti sve osim pamćenja. A vi ćete  gospodo biti zapamćeni kao grobari virovitičke bolnice. Predlažem vam da više ne sramotite ovaj grad i ovu županiju. Najviše biste pomogli stanovnicima Virovitičko-podravske županije kada biste iz nje otišli – daleko i zauvijek, jer zbog vaše dosadašnje ”pomoći” već smo izgubili skoro sve što smo stvarali godinama“, rekao je danas virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni