Tolušić: Pokrovitelj Viroexpo-a ministar Maras podržao sajam sa 0 kuna!

Objavljeno:

spot_img

Jedan od pokrovitelja ovogodišnjeg Viroexpo sajma među ostalima bilo je i Ministarstvo poduzetništva i obrta. Resorni ministar Gordan Maras čak je i otvorio Viroexpo 2012. Došao je u Virovitici, održao govor, poslikao se i otišao. A potpomogao je sajam s 0 lipa! Nije se udostoji pomoći sajam ni sa 1.000, 5.000 ili 10.000 kn. Toliko o tome koliko je današnjim ministrima stalo do Virovitičko-podravske županije. Rekao je to župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić u današnjem programu na Radio Virovitici gdje ga je ugostila te s njim razgovarala novinarka Katica Kovačević.

Podsjetimo. Na 17. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2012., koji je održan u Virovitici, do 22. siječnja sudjelovao je rekordan broj izlagača. Njih 757 iz 21 zemlje, a zemlja partner sajma je Ukrajina.

Župan Tolušić još je naglasio kako nitko iz Vlade Republike Hrvatske ne odgovara na njihove dopise, telefonske pozive … Na temu škole u Čeralijama koja je izgorjela u prosincu prošle godine, ministra Jovanovića telefonski je pokušao kontaktirati više od tri stotine puta. Odgovora nije bilo. Tolušić pristojnu suradnju pripisuje samo s ministrom Brankom Grčićem iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU te s predstavnicima Hrvatskih voda.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni