Tolušić – predsjednik izaslanstva Hrvatske na kongresu lokalnih vlasti

Objavljeno:

spot_img

Tole

Župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić kao predsjednik izaslanstva Republike Hrvatske prisustvuje 24. Kongresu lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe u Strasbourgu. Tolušić je na mjesto predsjednika izaslanstva imenovan od strane Vlade RH. Uz župana Tolušića na Kongresu sudjeluju saborska zastupnica Dubravka Šuica i gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek.

Tema Kongresa je “Kriza u Europi: izazovi za lokalnu i regionalnu demokraciju”. Raspravljalo se i o financijskom proračunu Vijeća Europe za razdoblje 2014.-2015. godinu. Treba napomenuti da je proračun Vijeća Europe preko 300 milijuna eura.

Kongres lokalnih i regionalnih vlasti Europe bavi se svim političkim problemima koja se odnose na lokalne i regionalne vlasti, naročito problemima lokalne i regionalne autonomije, urbanizma i prostornoga uređenja, zaštite okoliša, kulture, prosvjete, socijalnih službi i zdravstva, a usmjeren je k promicanju suradnje na europskoj razini.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...