U srijedu, 9. ožujka, policiji je prijavljen nestanak 27-godišnjeg Željka Živkova. Željko se tog dana pješice udaljio iz jednog od Domova za odrasle osobe sa područja Općine Suhopolje u nepoznatom pravcu, u namjeri da posjeti sestru Paulinu, a s obzirom da se u predviđeno vrijeme nije vratio u Dom za navedenim se intenzivno traga.

Željko je visok oko 180 cm, izrazito slabe tjelesne građe, tamnije puti, crnih očiju, duže crne kose sa brkovima i bradom, dok je u vrijeme udaljenja iz Doma na sebi imao crnu kožnu jaknu dužine do ispod kukova, tamno plave traper hlače i bijele tenisice, te je u ruci nosio bijelu vrećicu.

Do sada prikupljenim saznanjima, Željko Živkov je viđen danas oko 15.30 sati kako stopira kod bivšeg poduzeća „Opeco“ u Virovitici, nakon čega je istog dana između 15.30 i 16.00 sati viđen kako se pješice kreće kroz mjesto Lozan.
Unatoč intenzivnim mjerama traganja nestali do sada nije pronađen, te molimo građane koji imaju saznanja gdje se nalazi ili su ga vidjeli, da o tome obavijeste policiju pozivom na broj 192.