Tri medalje Plesnom centru „Virovitica“

Objavljeno:

spot_img

U subotu 10. svibnja 2014. godine u organizaciji ŠPK „H-8“ Bjelovar i Hrvatskog športskog plesnog saveza održano je međunarodno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima, gdje su svoje plesno umijeće među parovima iz Mađarske, Slovenije i Hrvatske, prikazala i četiri plesna para Plesnog centra „Virovitica“.

Petar Turnaj i Ana Medved u kategoriji mlađi osnovci početnog D1 plesnog razreda u svom prvom plesnom natjecateljskom nastupu osvojili su  četvrto mjesto u obje plesne discipline, u standardnim i u latinsko-američkim plesovima.

Lovro Švast i Nadia Dujmović u kategoriji uzrasta osnovci D3 plesnog razreda u standardnim plesovima osvojili su drugo mjesto i srebrnu medalju, dok su u latinsko-američkim plesovima osvojili traće mjesto i brončanu medalje.

Leo Jovanović i Emma Klarić u standardnim plesovima kategorije mlađe mladeži D2 plesnog razreda osvojili su četvrto mjesto, dok su u latinsko-američkim plesovima D3 plesnog razreda zaustavljeni u polufinale te osvojili osmo mjesto.

Antonio Bebek i Lorena Andrea Fabijanac u kategoriji mlađe mladeži D3 plesnog razreda u standardnim plesovima su osvojili četvrto mjesto dok su u latinsko-američkim plesovima preko polufinala i finala doplesali do trećeg mjesta i brončane medalje.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni