spot_img

Trubač Mario Kolarević u centru Virovitice otvorio salon pogrebne opreme!

Objavljeno:

Trubač Mario Kolarević u centru Virovitice otvorio salon pogrebne opreme!

Od Bjelovara do Osijeka svi znaju za Liru. Obrt Liru koja je sve do prošle godine pružala isključivo glazbene usluge. Usluge sviranja na pogrebima. A onda je njezin vlasnik Mario Kolarević odlučio proširiti djelatnost.

Prvo je to učinio na području Osijeka gdje je u središtu grada, uz najprometniji gradski kružni tok prema Đakovštini, otvorio “robnu kuću” s pogrebnom opremom. Prostor se prostire na dva kata i u ponudi ima više od stotinu primjeraka pogrebne opreme. Tako je moguće na jednom mjestu pronaći baš sve. Od svijeća, cvijeća, pogrebne obuće pa sve do lijesova, urni…

Mario Kolarević ima pogrebnu opremu u tri mjesta: Osijeku, Čepinu i Virovitici

U kratkom periodu Kolarević otvara pogon na još dvije nove lokacije. Provjereni osječki model koji je urodio plodom kasnije je preslikao u Čepinu. A ovih dana i u Virovitici.

Lokal se nalazi u centru grada. U Ulici Ljudevita Gaja, kućni broj 17. Između autokuće Mustač i starog ulaza u Opću bolnicu Virovitica. Kolarević u Virovitici ima ponudu, kako kaže, po najpovoljnijim cijenama u županiji. Osim opreme u ponudi ima i uslugu prijevoza iz zemlje i inozemstva. A omogućene su sve vrste plaćanja, kao i plaćanje na obroke.

Adresa

Lira – pogrebna oprema
Ljudevita Gaja 17
33000 Virovitica
www.pogrebnaoprema.net
dostupni 0-24 na: 098 2712 41

(sponzorirani članak)


Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni