Turistički promet na području Virovitičko-podravske županije povećan za 27,36%

Objavljeno:

spot_img

Prema podacima Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, tijekom mjeseca studenog na području županije je u odnosu na prethodnu, 2014. godinu, ostvareno povećanje turističkog prometa na temelju ostvarenih noćenja za čak 27,36%. Broj noćenja u mjesecu listopadu se također povećao u odnosu na 2014. godinu i to za 15,22%.

Tradicionalno se najveći broj noćenja ostvaruje u Virovitici, ali je mjeseca studenog ostvaren velik iskorak u povećanju turističkog prometa na području Orahovice.

Povećanje turističkog prometa rezultat je aktivnosti županijske Turističke zajednice, ali i Virovitičko-podravske županije koja je, zahvaljujući EU sredstvima, upotpunila turističku ponudu, kako rekonstrukcijom značajnih povijesnih objekata, tako i označavanjem preko 600 km biciklističkih staza, čime je ujedno postala i središte cikloturizma kontinentalnog dijela Hrvatske.

Trend povećanja broja noćenja će se zasigurno nastaviti i u sljedećoj godini, čemu će svakakko doprinijeti otvorenje novih smještajnih objekata.

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Pogledajte kako izgleda preuređeni restoran Flora

Novouređeni restoran Flora od ponedjeljka otvara svoja vrata: Uživajte...

U Pejačevićevoj uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored...

Pojačan nadzor prometa za Vincekovo

Pred nama je vikend kojega će brojni vinogradari proslaviti...