spot_img

Turističkoj zajednici Virovitičko-podravske županije odobreno 40.000,00 kn za sufinanciranje edukacije za cikloturističke vodiče

Objavljeno:

Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije potpisala je s Hrvatskom turističkom zajednicom ugovor o sufinanciranju edukacije cikloturističkih vodiča u iznosu od 40.000,00 kuna. U stalnom nastojanju da se unaprijedi vrsta i kvaliteta ponude na području Virovitičko-podravske županije kao iznimno atraktivne turističke destinacije Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije kandidirala je projekt pod nazivom Radionice za edukaciju cikloturističkih vodiča na Javni poziv Hrvatske turističke zajednice za kandidiranje projekata za potpore turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima.

CikloTurizam

Nakon uspostave velike mreže biciklističkih staza na području cijele Virovitičko-podravske županije postali smo privlačna cikloturistička destinacija kako na domaćem tako i na najemitivnijim europskim cikloturističkim tržištima na kojima se vrši i niz različitih promotivnih aktivnosti.

Kako bi se cikloturizam kao novi dio ponude destinacije što kvalitetnije prezentirao i što kompletnije ponudio potencijalnim posjetiteljima potreban je i odgovarajuće educiran kadar. Upravo zato, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije želi omogućiti besplatnu edukaciju za 15-ak cikloturističkih vodiča.
Osnovni cilj provođenja ove edukacije je unapređenje konkurentnosti turizma Virovitičko-podravske županije kroz kvalitetnu prezentaciju njene ponude koju mogu prezentirati samo odgovarajuće educirani kadrovi.

Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije će tijekom mjeseca rujna raspisati javni poziv za potencijalne polaznike edukacije te će komisija obraditi zaprimljene zahtjeve i odabrati najbolje kandidate kojima će biti omogućena besplatna edukacija.

Po završetku edukacije polaznici će biti osposobljeni za rad na terenu i steći će status licenciranog cikloturističkog vodiča pri Hrvatskom biciklističkom savezu.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni