Tvrtka Šafram d.o.o. dobila priznanje „Zlatna kuna“

Objavljeno:

spot_img

Tvrtka Šafram d.o.o., vodeći domaći proizvođač začina i jedini hrvatski proizvođač začinske paprike, čiji su pogoni u Turanovcu, dobila je, s obzirom da joj je sjedište u Zagrebu, priznanje „Zlatna kuna“ Hrvatske gospodarske komore – Komore Zagreb za poslovne rezultate ostvarene u 2014. godini, u kategoriji malih trgovačkih društva, javlja portal Virovitičko-podravske županije.

Šafram je obiteljska tvrtka koja zapošljava 50 djelatnika te nekoliko desetaka sezonskih radnika, a bavi se proizvodnjom začina i domaće mljevene začinske paprike namijenjene kućanstvu i mesnoj industriji.

Uz pomoć sredstava iz EU fondova, u posljednje dvije godine, povećali su svoje kapacitete, što im je omogućilo proširenje asortimana, otvaranje novih radnih mjesta, ali i nova ulaganja.

Tvrtka je 2012. godine u sklopu EU projekta vrijednog 4,31 milijun kuna, cjelokupnu proizvodnju, preradu i pakiranje začina, sušenog voća i povrća te sredstava za konzerviranje, iz Zagreba preselila u Turanovac, gdje je tada otvoren novi proizvodni pogon, a u listopadu 2015. godine otvoren je još jedan novi proizvodno-skladišni prostor.

Prigodom otvorenja novog pogona, promovirana je još jedna robna marka, dodatak jelima s povrćem “Moj začin”.

Većinu svoje proizvodnje plasiraju na tržištu Republike Hrvatske, ali su sve više prisutni i u izvozu, kako na tržištima susjednih zemalja, tako i na vrlo zahtjevnim tržištima zapadnoeuropskih zemalja.

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Pogledajte kako izgleda preuređeni restoran Flora

Novouređeni restoran Flora od ponedjeljka otvara svoja vrata: Uživajte...

U Pejačevićevoj uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored...

Pojačan nadzor prometa za Vincekovo

Pred nama je vikend kojega će brojni vinogradari proslaviti...