U 24 sata na području Virovitičko-podravske županije tri provale

Objavljeno:

spot_img

Posljedica neimaštine i bijede u kojoj žive stanovnici slavonskog kraja na području Virovitičko-podravske županije je i sve više krađa i provala. Tako su u svega 24 sata u okrugu od svega 50 kilometara udaljenosti zabilježene tri provale i krađe, na sreću bez stradalih.

Jučer su nepoznati počinitelji provalili u jedan slatinski kiosk i, nakon što su razvalili vrata, iz kioska ukrali još neutvrđenu količinu cigareta i nekolicinu drugih stvari. Vrijednost materijalne štete još se utvrđuje.oć prije po krađama policiji poznat 19-godišnjak provalilo je u ugostiteljski objekt u Sladojevcima, selu nedaleko od Slatine. Nakon što je policija provela kriminalističko istraživanje, utvrđeno je da je provalnik u kafić ušao kroz prozor u hodniku koji vodi do zahoda te iz kafića ukrao novac i cigarete. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna. Protiv 19-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava.

A jučer je dojavljeno da je nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću u Vojlovici, nedaleko od Orahovice, koja je u vlasništvu 75-godišnjakinje, i ukrao alkohol. Službenici Policijske postaje Orahovica proveli su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom zbog počinjenog kaznenog djela teške krađe s obzirom na to da je, prošavši kroz vrta do dvorišta kuće alatom razvalio lokot kojim je bila zaključana ostava kuće te kroz prozor sobe ušao u kuću i ukrao alkohol. Protiv nepoznatog počinitelja također će biti podnesena kaznena prijava.

Maja Šantoši
Večernji list

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni