Proteklog vikenda u mađarskom gradu Barcsu održan je tradicionalni božićni plivački miting gdje su osim našeg kluba, jedinog hrvatskog predstavnika, nastupili klubovi iz Barcsa, Harkanya, Szigetvara i Siklosa. Na natjecanju naš klub su predstavljali sljedeći plivači: Tijana Grdenić, Lovro Požežanac, Matea Barčan, Ana i Mia Meter, Filip i Ema Borković, Borna i Lovro Ladović, Juro Oršulić, Marija Medved, Paulina Presečan, Tomislav Turnaj, Filip Stevanovski te Toni i Lara Lešković.

Natjecanje je bio završni test u ovoj uspješnoj godini koja se lagano bliži kraju kako za naše plivače, tako i za trenere te novu mladu upravu kluba. Iako su svi plivači uložili svoj trud i bili redoviti na treninzima te unatoč takmičenju sa konkurencijom koja svakodnevno održava svoje treninge u bazenu, možemo biti jako zadovoljni njihovim plasmanom i rezultatima. Svakako, među njima najvrijednija vremena otplivala je Ana Meter koja je bila treća na 50 slobodno i četvrta na 50m leđno, dok je vjerno prate Filip Stevanovski (3. mjesto – 100m leđno) i Lovro Ladović.

Nakon ovog natjecanja naše plivače čeka zaslužen odmor povodom božićnih praznika, a početkom sljedeće godine već nova važna regionalna i državna natjecanja na kojima će nesumnjivo donijeti nova odličja u naš grad.