U četvrtak 28. travnja otvara se virovitički Pevec

Objavljeno:

Pevec d.d. u četvrtak, 28. travnja 2016. godine od 7,30 sati otvara novi, dvadeseti prodajni centar u Virovitici, Ote Horvata 4. Riječ je o novom tržištu na koje Pevec ulazi čime svoju mrežu prodajnih centara proširuje na 15 gradova diljem Hrvatske. Prodajni centar u Virovitici veličine je gotovo 3500 četvrnih metara, a posao je u njemu dobio 31 zaposlenik. Kao i ostali Pevecovih prodajni centri, virovitički u sedam prodajnih programa ima gotovo 30.000 raznih artikala koji su na raspolagaju kupcima.

Pevec Virovitica

„Virovitica nam se dugo vremena činila kao odlična prilika za daljnji rast jer ćemo njezinim otvaranjem pokriti teritorijalni prsten Podravine, Bilogore i Slavonije. Vjerujemo da će nam prodajni centar u tome gradu dobro raditi, a ono što je sigurno Virovitičanima dajemo mogućnost da na jednom mjestu pronađu sve što im je potrebno za dom, vrt ili hobi“ – rekao je predsjednik Uprave Peveca Darko Šket.

Do kraja godine bit će gotov i projekt rebrandinga kompanije. Pevec mijenja lice kompanije, a novi vizualni identitet će pratiti djelatnost tvrtke i biti odraz današnjega vremena.

Kompanija je 2015. godinu završila s prihodima većima od milijardu i 100 milijuna kuna te dobiti većoj za 61% u odnosu na godinu prije. Trend rasta prodaje nastavljen je i ove godine.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni