Hrvatska je mladež ponovno razbudila francuske Alpe. Tisuće mladih iz cijele regije započelo je zimsku avanturu u novoj oazi KnockOut Snow Festivala, jednom od najpopularnijih francuskih skijališta, Les Orres.

U prva dva dana i dvije večeri popularnog snježnog festivala brojne skijaše dočekala je prekrasna slika bijelih francuskih Alpi, a početak sedmodnevnog ski spektakla proslavili su uz vruće hitove grupe Vatra i legendarnog Ede Maajke koji su ledenu KnockOut pozornicu ugrijali po prvi put. Brojne hitove popularnih glazbenika mladi iz Hrvatske i susjednih zemalja pjevali su u glas, a u plesu su im se pridružili i domaćini Francuzi koji su ih dočekali raširenih ruku.

‘U Les Orres smo stigli nakon nastupa u Budvi te iako smo se vozili 26 sati, ovo mjesto nas je ostavilo bez daha već pri prvom susretu. Četri nezaboravna dana u prekrasnom skijaškom centru bila su za pamćenje, a organizatori iz Collegium putovanja osigurali su nam ski passeve i sve što nam je bilo potrebno.’ – izjavio je Ivan Dečak iz grupe Vatra te dodao: ‘Vidjeli smo sve najviše vrhove, a dva dana proveo sam i u školi za boardanje. Moram priznati da je dosta zahtjevno no istovremeno jako zanimljivo. Nadam se da će nas organizatori pozvati i iduće godine.’

Na Knockout Snow Festivalu narednih dana nastupaju zagrebačka rock grupa Hladno pivo, te beogradski S.A.R.S. (Večernji list)