U Hotelu Kurija Janković u Kapela Dvoru održana sjednica Kolegija načelnika i gradonačelnika Virovitičko-podravske županije

Objavljeno:

spot_img

U utorak 28. lipnja, u Hotelu Kurija Janković u Kapela Dvoru, održana je sjednica Kolegija načelnika i gradonačelnika Virovitičko-podravske županije.

Na sjednici, koju je sazvala obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak, uz zamjenika župana Igora Pavkovića nazočili su načelnici i gradonačelnici s područja Virovitičko-podravske županije te pročelnici županijskih upravnih odjela i ravnatelji županijskih ustanova. Na kolegiju je prezentiran ”Smjer promjena Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi” Ministarstva uprave na koji je bilo dosta primjedbi i isti je ocijenjen kao nestručan i neprovediv.

Kao jedna od točaka dnevnog reda bila je informacija o javnoj raspravi o Nacrtu Plana gospodarenja otpadom RH za razdoblje od 2016. do 2022. godine, koja je u tijeku do 30. lipnja. Nacrt Plana možete pogledati na sljedećoj poveznici:

http://www.mzoip.hr/hr/aktualno/nacrt-plana-gospodarenja-otpadom-republike-hrvatske–u-javnoj-raspravi.html

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni