U istom danu dva puta zatečen u alkoholiziranom stanju

Objavljeno:

Jučer, 19. kolovoza u 4.20 sati za vrijeme kontrole prometa u Pitomači, policijski službenici su zatekli su 62 – godišnjaka, kako pod utjecajem alkohola od 1.46 promila, upravlja osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka. Vozač je recidivist u činjenju prekršaja jer već bio kažnjavan od strane Prekršajnog suda u Virovitici. Obzirom da je prijetila opasnost od daljnjeg činjenja prekršaja vozač je uhićen i pregledan od strane liječnika, a nakon pregleda doveden u PP Pitomača. Vozaču je oduzeta vozačka dozvola.

Nakon što je po isteku vremena pušten iz Policijske postaje Pitomača, 62 – godišnjak je istoga dana odnosno 19. kolovoza u 20.50 sati, po policijskoj ophodnji Postaje prometne policije Virovitica, zatečen u Virovitici u Ulici A. Mihanovića, kako pod utjecajem alkohola od 1.95 promila i bez vozačke dozvole, upravlja automobilom virovitičkih registarskih oznaka.

Vozač je ponovno uhićen, te je danas 20. kolovoza u jutarnjim satima u optužni prijedlog, doveden u Prekršajni sud u Virovitici radi provođenja žurnog postupka.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni