Predstavljeni kandidati koalicije HDZ-HSS-HSLS-HSP AS-Umirovljenici za Gradsko vijeće Virovitice

Objavljeno:

spot_img

U Kazalištu Virovitica održano je predstavljanje kandidata koalicije HDZ-HSS-HSLS-HSP AS-Umirovljenici za Gradsko vijeće grada Virovitice, a ujedno i dosadašnjeg gradonačelnika Ivice Kirina za kandidata za još jedan gradonačelnički mandat.

Uz predsjednika ŽO HDZ- Virovitičko-podravske županije, Josipa Đakića, kandidata koalicije HDZ-HSS-HSLS-HSP AS-BUZ za župana Tomislava Tolušića, ostale predstavnike koalicije, predstavljanju kandidata bila je nazočna i buduća EU parlamentarka Ruža Tomašić, predsjednica HSP dr. Ante Starčević kao i glavni tajnik stranke Pero Ćorić.

Ivica Kirin tom je prilikom naglasio kako je glas ovoj koaliciji glas za bolju Viroviticu, što znači i glas za bolju Hrvatsku.

– Želimo samo jedno, a to je bolja budućnost za našu djecu, a imena kandidata s ove liste to mogu i osigurati. Ne okrećemo se unazad, gledamo samo naprijed, a znanjem, zajedništvom i odricanjem želimo bolje sutra svim našim sugrađanima – kazao je Ivica Kirin dodavši kako koalicija ima 144 spremna projekta za bolje sutra i to u vrijednosti od 5 milijardi kuna.

Župan i kandidat za novog župana Tomislav Tolušić istakao je kako je dolaskom Ivice Kirina 2003. godine na mjesto gradonačelnika, Virovitica potpuno promijenila svoje lice.

– S ponosom mogu kazati kako su me Ivica Kirin i Josip Đakić naučili kako se vodi politika za dobrobit svojih građana, a mogu vam samo poručiti da ću tu politiku kao novi župan dosljedno provoditi i u novom mandatu – naglasio je Tomislav Tolušić.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a, saborski zastupnik i nositelj liste koalicije za Županijsku skupštinu Josip Đakić naglasio je kako su se predstavnici koalicije u Kazalištu okupili kao jedna velika politička obitelj koja želi ostvariti snažnu pobjedu na lokalnoj razini koja će biti prepoznata i na državnoj razini.

– Ovo je snaga zajedništva, nacionalnog bića pretvorena u jedno tijelo koja će ostvariti pobjedu kojoj neće biti premca niti na nacionalnoj razini. Naši politički suparnici koji misle voditi ovaj grad, nekompetentni su, a svoje su pravo lice pokazali još 1997. godine kada su upropastili ovaj grad, u kojemu je vrijeme tada stalo. Naša politika nije utopija, ona je danonoćni rad za bolje sutra – istaknuo je Josip Đakić.

Na kraju se nazočnima obratila i Ruža Tomašić, koju je aktualna vlast u zadnje vrijeme često prozivala da širi negativne stavove o Hrvatskoj.

– U Hrvatskoj svi moramo biti ravnopravni, poštovati njene zakone i voljeti svoju Domovinu. Ja samo naglašavam da ukoliko netko ne voli svoju državu, ako pljuje po njoj, onda ju slobodno može i napustiti. Sada su na vlasti upravo oni koji svoju državu nisu željeli niti 1990., a ne vole je niti danas, a svima znaju dijeliti lekcije. Nagodinu su izbori za nove EU parlamentarce, a nadam se i prijevremenim parlamentarnim izborima na kojima moramo pokazati svoju snagu upravo onako kako to vi svojim projektima činite u gradu Virovitici i Virovitičko-podravskoj županiji – istaknula je Ruža Tomašić.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...