Tragično preminuo Karlo Puškarić, umirovljeni novinar Virovitičkog lista i Informativnog centra Virovitica

Objavljeno:

U kasnim poslijepodnevnim satima na raskrižju ulica Tomaša Masaryka i Nikole Tesle u Virovitici došlo je do naleta osobnog automobila na biciklistu. Iz PU virovitičko-podravske izvijestili su kako je biciklist smrtno stradao.

Kako neslužbeno saznajemo, poginuo je umirovljeni novinar Informativnog centra Virovitica i Virovitičkog lista, Karlo Puškarić.

Gotovo cijeli radni vijek proveo je u Informativnom centru Virovitica, prošavši put od novinara do urednika. Kao urednik Virovitičkog lista dočekao je mirovinu u kojoj je bio zadnjih nekoliko godina. 

Uvijek omiljen, radišan, točan, predan i pedantan u svom poslu, uvijek prvi na mjestu događaja. Kolege za njega čuvaju zato samo najljepše riječi – u svom radnom vijeku, bio je i spiker, terenac, urednik i voditelj, pa je znao kolegama udijeliti kvalitetan savjet, pomoć i podršku, uvijek s mirom, staloženošću i strpljenjem. Razumio je ljude, život i teški novinarski poziv.  

Bio je i dopredsjednik i tajnik Hrvatskog novinarskog društva ogranka za Virovitičko-podravsku županiju, a potom zamjenik i tajnik ogranka Hrvatskog novinarskog društva umirovljeni novinari Virovitice i Virovitičko-podravske županije. (icv.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni