U nedjelju na HRT1 premijera TV spota za sajam Viroexpo

Objavljeno:

spot_img

Viroexpo

U nedjelju, 23. prosinca, na HRT1 prije emisije Plodovi zemlje premijerno će biti prikazan TV spot 18. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2013. Trajanje spota je 10 sekundi, a sadrži kadrove najzanimljivijih događanja u sklopu sajma te sve potrebne informacije vezane uz nadolazeći 18. Viroexpo.

Podsjetimo, 18, međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2013 održava se od 18. do 20. siječnja 2013. u Virovitici. Pokrovitelji 18. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, uz Vladu Republike Hrvatske kao generalnog pokrovitelja, su Ministarstvo poduzetništva i obrta te Ministarstvo poljoprivrede. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitčko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o..

Broj izlagača koji se prijavljuju na 18. sajam Viroexpo iz dana u dan raste, a zainteresirani prijavnicu mogu preuzeti na službenoj Internet stranici www.viroexpo.hr, gdje je moguće ispuniti i online-prijavu ili se informirati na telefon 033/638-143.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...