U organizaciji Poduzetničkog inkubatora održana prva radionica za poduzetnike

Objavljeno:

U konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije održana je radionica za poduzetnike pod nazivom “Upravljanje ljudskim potencijalima”. Radionica je bila namjenjena zaposlenicima i stanarima Poduzetničkog inkubatora, ali i ostalim poduzetnicima, a održala ju je Darija Krstić iz osječkog Centra za poduzetništvo.

Poduzetnički inkubator izgrađen je u virovitičkoj Poduzetničkoj zoni 2, u sklopu projekta “E-inkubator sa i bez zidova u Virovitičko-podravskoj županiji” čija je vrijednost 7.201.619,00 kuna. Prema riječima voditelja Poduzetničkog inkubatora Igora Androvića ovo je prva u nizu radionica koje će se u sljedećih godinu dana organizirati za stanare inkubatora i ostale poduzetnike, kako bi ih se educiralno i pomoglo u ranoj fazi poslovanja. Sve radionice biti će organizirane u sklopu projekta “E inkubator” čiji je nositelj Virovitičko-podravska županija.

Raspored radionica koje će se tijekom ovog mjeseca održati u konferencijskoj dvorani poduzetničkog inkubatora, Ulica Poduzetnička zona II

10.09. i 11.09.2013. od 09:00-16:00 sati

RAČUNOVODSTVO I FINANCIJE Dio teme: posljednje izmjene Zakona o PDV-u

23.09. i 24.09.2013. od 09:00-16:00 sati

MOGUĆNOSTI FINANCIRANJA MALIH I SREDNJIH PODUZETNIKA IZ IZ EU FONDOVA

Sve zainteresirane molimo da svoje prijave pošalju na mail: renatad@enkubator.hr ili na broj telefona 638-277.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni