1

U organizaciji Virovitičko-podravske županije, VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije i Poduzetničkog inkubatora VPŽ, u terminu od 11. do 15. studenog održavaju se “Dani otvorenih vrata Virovitičko-podravske županije”.

U sklopu Dana otvorenih vrata biti će održan niz predavanja kroz koja bi se predstavile mogućnosti korištenja Europskih fondova te ih približili svim zainteresiranim ciljnim skupinama. Predavanja su predviđene za poduzetnike, poljoprivrednike, gradove, općine, civilni sektor, obrazovne i kulturne institucije na području Virovitičko-podravske županije. Predavanja i radionice bit će održane u Poduzetničkom inkubatoru Virovitičko-podravske županije u virovitičkoj Poduzetničkoj zoni II i Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije na Trgu Ljudevita Patačića 1 u Virovitici.

Početna konferencija „Dana otvorenih vrata Virovitičko-podravske županije“ biti će održana u ponedjeljak 11. studenog 2013. s početkom u 10 sati. Na konferenciji prisutne će pozdraviti župan Virovitičko podravske županije Tomislav Tolušić i ravnateljica VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj VPŽ Natalija Havidić, a predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta i Ministarstva gospodarstva predstaviti će buduće natječaje iz strukturnih fondova u 2013. godini i u novoj financijskoj perspektivi Europske Unije. Na konferenciji će biti prisutni saborski zastupnici, zamjenici župana, gradonačelnici i načelnici, profesionalne organizacije i poduzetnici sa područja Županije.