spot_img

U Pitomači Hrast održao tribinu “Kršćani u politici”

Objavljeno:

U nedjelju 08. ožujka u punoj općinskoj dvorani u Pitomači održana je tribina Hrasta pod nazivom “Kršćani u politici”. Gost i predavač na tribini bio je predsjednik stranke g. Ladislav Ilčić.

Predavač je okupljenima razjasnio razloge kao i potrebu da se kršćani aktivno uključe u politički rad društva u kojem žive, kao i pobio kriva mišljenja da je vjernicima zabranjen ili čak grešan politički angažman. Nakon izlaganja koje je trajalo nešto više od 60 min, svi su mogli postaviti pitanje, iznijet svoje mišljenje, a moglo se je čuti i nekoliko osobnih svjedočanstava koja su na sve okupljene djelovala vrlo poticajno. Nakon tribine nastavljeno je druženje uz domjenak koji su pripremili domaćini.

Prenosim Vam i tekst zahvale gostima jer su u njemu navedeni gosti koji su prisustvovali tribini:

Zahvaljujemo se svima koji su posjetili tribinu kao i predstavnicima koalicijskih partnera: predsjedniku županijskog odbora HDZ-a i saborskom zastupniku gospodinu Josipu Đakić, načelniku općine Pitomača gospodinu Željku Grgačić, tajniku županijske organizacije HSS-a i vijećniku županijskog vijeća gospodinu Darku Tkalčec, Predsjedniku mladeži organizacije HSS-a i vijećniku općinskog vijeća Općine Pitomača gospodinu Marijanu Mikec, gospođi Nadi Šegregur predsjednici udruge žena HSS-a “Hrvatsko srce”, te dragim nam stranačkim prijateljima iz grada Koprivnice gospoda Alan Vorkapić i Ivica Suvalj i Općine Ferdinandovac gospodin Robert Šćuka sa suradnicima te našim vjernim članovima, podupirateljima i simpatizerima.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni