U Pitomači potpisana koalicija HNS – SDP – HSPD

Objavljeno:

spot_img

U Pitomači je jučer potpisan sporazum o zajedničkom nastupu SDP-a, HNS-a i HSPD-a na izborima za načelnika općine te Općinsko vijeće općine Pitomača. Dogovoreno je da će kandidat za načelnika biti Marijan Rengel iz HNS-a.

U ime SDP-a dokument je potpisala Ivana Deskar, potpredsjednica općinske organizacije, Tomo Mlinjarić, predsjednik HNS-a virovitičko-podravske županije te Marijan Čop, predsjednik općinske organizacije HSPD-a Pitomača. ”Dogovor oko naše koalicije bio je konstruktivan i brz, što ne čudi s obzirom na zajednički cilj: zadobiti povjerenje mještana općine Pitomača novim, mladim i školovanim ljudima.

Konkretnim gospodarskim programima želimo napraviti zaokret u politici Općine te zaustaviti negativne trendove i vratiti Pitomaču na kartu Hrvatske. Svjesni smo zadatka koji će biti pred nama i onoga što mještani od nas očekuju i spremni smo na to.

U sljedećih mjesec dana nastojat ćemo argumentima uvjeriti naše sumještane da ćemo, prije svega poštenim i profesionalnim radom, neopterećeni bilo kakvim obavezama prema bilo kome, općinu Pitomača usmjeriti u pravom smjeru na zadovoljstvo svih, a ne samo odabranih” rekao je Marijan Rengel.

Kandidati za njegove zamjenike su Ivana Deskar te Zoran Kovač iz pitomačkog SDP-a. U sljedećih nekoliko dana koalicija HNS-SDP-HSPD predstavit će kandidate za Općinsko vijeće općine Pitomača te program koalicije za sljedeće četiri godine. “

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...