Direktor Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije Igor Andrović potpisao je Ugovore sa još tri nove mlade tvrtke koje su iskazale interes za ulazak u prostore Poduzetničkog inkubatora.

Ugovor je potpisala tvrtka Twist Media j.d.o.o. kojoj je osnovna djelatnost pružanje marketinških usluga, promocija, posredovanje, zastupanje i organizacija raznih manifestacija i svečanosti.

Druga tvrtka je Imperito j.d.o.o. kojoj je primarni cilj i ideja uvesti inovacije u području razvoja i primjene novih i postojećih metoda razvoja software-a, dizajna i marketinga. Prema riječima direktora tvrtke, u realizaciji su jednog velikog projekta a to je dizajniranje i programiranje novog CMS (eng. Content management system) sustava koji će ponuditi tržištu do sredine iduće godine. Do sada su imali ideju, a nakon što su dobili prostor u Poduzetničkom inkubatoru mogu se posvetiti radu i isporuci odgovarajuće opreme.

Treća tvrtka je Harite Argan, novo trgovačko poduzeće na hrvatskom tržištu kozmetičkih biljnih ulja. Prvi proizvod tvrtke će biti Arganovo ulje, a ideja za taj potez naišla im je sasvim slučajno, turističkim posjetom Tunisu gdje je proizvod izuzetno cijenjen.

„Nakon ulaska novih stanara, u Poduzetničkom inkubatoru ostala su slobodna još samo dva prostora, uslužni od oko 50m2 i proizvodni prostor od 100m2, ali po zahtjevima za ulazak u Poduzetnički inkubator koji pristižu ovih dana očekujemo da ćemo kroz koji dan popuniti i ostala dva prostora i time ćemo postati jedan od rijetkih poduzetničkih inkubatora na području Hrvatske koji su u manje od četiri mjeseca popunili sve prostore sa mladim poduzetnicima početnicima.

Time je ovaj projekt je u potpunosti opravdao svoja očekivanja i ulogu, a svaka kuna koja je uložena u razvoj Poduzetničkog inkubatora je dobra investicija u budućnost poduzetništva i obrta u Virovitičko-podravskoj županiji“ – naglasio je Igor Andrović, direktor Poduzetničkog inkubatora.