U proteklih mjesec dana više od 300 novih članova pristupilo HDZ-u na području Virovitičko-podravske županije

0
354

U prostorima Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice, predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, uz poštivanje epidemioloških mjera, uručio je iskaznice za 48 novih članova HDZ-a s područja Virovitičko-podravske županije. Uz njega bili su i predsjednik ŽO HDZ-a Josip Đakić, kao i ministri u Vladi RH, Tomislav Čorić i Marija Vučković te kandidati za gradonačelnika grada Virovitice Ivica Kirin, grada Slatine Igor Fazekaš i kandidat za župana Virovitičko-podravske županije Igor Andrović.

Inače, u zadnjih mjesec dana, više od 300 novih članova pristupilo je Hrvatskoj demokratskoj zajednici na području Virovitičko-podravske županije, najviše u Virovitici i Slatini.


– Posebno me veseli me što je velik broj članova pristupio Hrvatskoj demokratskoj zajednici. Imali smo priliku vidjeti novu snagu HDZ-a, koja je ovdje stalna i vitalna za mlade ljude, ljude svih profesija. Veselimo se novim članovima koji će svojim društveno političkom angažmanu pridonijeti razvoju Virovitičko-podravske županije i svih njenih gradova i općina – naglasio je predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.