U sklopu TOUR-PACK projekta kreirana aplikacija za pametne mobitele

Objavljeno:

spot_img

AppIPA CBC HU HR projekt TOUR-PACK započeo je s provedbom 1. ožujka 2015. godine, a glavni cilj projekta je integrirati i promicati turističku ponudu koja se temelji na regionalnoj i prirodnoj baštini te kulturnim i povijesnim vrijednostima pograničnih županija i to u Somogy, Virovitičko-podravskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji.

Alat za postizanje cilja projekta je odabir za sada po trideset turističkih destinacija iz svake od tri županije, koje su i partneri na ovom projektu. Podizanje konkurentnosti turističke ponude svih triju županija ostvariti će se kreiranjem turističkih paketa odnosno kreiranjem turističke ponude koja osmišljeno povezuje više destinacija u jednu cjelinu i kao takva je ponuđena korisnicima kako bi im se pomoglo u osmišljavanju trošenja i obogaćivanja vremena koje provode na ovim prostorima. S tom namjerom izrađeno je 15 turističkih paketa koji povezuju turističke destinacije iz svih triju županija u jednu cjelinu ili jedan paket.

VIDRA- Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, kao projektni partner, u cilju vidljivosti projekta i prepoznatljivosti turističkih destinacija i turističkih paketa, u suradnji s Plavom tvornicom iz Virovitice, kreirala je aplikaciju za pametne mobitele, android mobitele te tablete..

Aplikacija omogućuje istraživanje destinacija prema izabranim kategorijama: smještajni kapaciteti, javne atrakcije, restorani, hoteli, proizvodi te edukativni sadržaj. Svaka odabrana turistička destinacija ima detaljan opis, popis popratnih sadržaja te prikaz destinacije na Google karti.

U sklopu aplikacije također možete pronaći i youtube video o pojedinoj lokaciji u trajanju od 30 sekundi.

Aplikaciju za pametne mobitele možete pronaći u App store te Google play, moguće ju je i proširivati s novim turističkim destinacijama i novim sadržajima.

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Odgođen Viroexpo 2022.

Jubilarno 25. izdanje Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede...

Do kraja mjeseca u promet će biti puštena spojna cesta Gajeva – Vinkovačka

Radovi na jednom od dugo očekivanih projekata – spojnoj...