Virovitički bend „Vatra“ u subotu je u Slatini održao koncert na koji se odazvalo dvjestotinjak Slatinčana. Odaziv na koncert je pokazao ljudskost i suosjećajnost prema svojim sugrađanima kojima je bolest uskratila ono što svi neumitno zanemarujemo, a to je dobro zdravlje i sretan život. Mnoštvo mladih i starih sugrađana je nesebično poklonilo svoje vrijeme i dobru volju te su došli podržati ovaj koncert.

Za dobar uvod u zabavnu večer se pobrinula mlada predgupa „Mean Machine“ iz Virovitice, a grupa „Vatra“ svojom je prepoznatljivom osobnošću s ozarenim osmjesima na licima članova benda potvrdila da je ovo samo jedan u nizu mnoštva humanitarnih koncerata kojima se uvijek rado odazivaju. S obzirom da je zadnji album koji su izdali u studenom prošle godine još uvijek popularan, ponosni su i na zadnji singl „Limunova kora“ no uz to zagonetno najavljuju i neke nove, drukčije glazbene poslastice koje pripremaju.

Tijekom listopada grupu „Vatra“ možete poslušati u Sisku 19., Zagrebu 20. te njihovoj rodnoj Virovitici 27. listopada. Organizatori i grupa „Vatra“ i ovim seputem zahvaljuju Virovitičko-podravskoj županiji, Gradskom savjetu mladih, Turističkoj zajednici grada Slatine, Pučkom otvorenom učilištu, Gradu Slatini i svima ostalima koji su doprinjeli ovoj humanitarnoj akciji.

Maja Šantoši