U Slatini održana akcija Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš”

Objavljeno:

spot_img

Gradonačelnik Grada Slatine Ivan Roštaš s predsjednikom Gradskog vijeća Grada Slatine Robertinom Repićem obišao je dječja igrališta, slatinsko skijalište Tominac i jezero Bajer koji su bili uključeni u provedbu ekološke kampanje ”Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš”. Drugog dana ove globalne kampanje čišćenju grada priključili su se osnovne škole, dječji vrtići, Društvo Naša djeca Slatina, Skijaški klub Slatina i Športsko ribolovna udruga Klen.

U razgovoru s gradonačelnikom predstavnici škola i udruga iskazali su zadovoljstvo što se grad Slatina priključio kampanji, te zahvalili gradonačelniku na pruženoj pomoći oko organizacije akcije. Gradonačelnik Roštaš pohvalio je volonterski rad svih sudionika i naglasio da će grad i dalje podržavati akcije ovakvog tipa te pružiti daljnju potporu u radu udruga, vrtića i škola s područja Slatine. Također je naglasio i važnost ove akcije u vidu edukacije najmlađih po pitanju očuvanja i zaštite prirode i njenih bogatstava. Gradska komunalna tvrtka Slatina KOM osigurala je rukavice za sve sudionike, kao i kontejnere i vreće za smeće, dok je grad za sudionike priredio hranu i piće.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...