U Slatini oduzeto 69kg nelegalnog duhana

Objavljeno:

spot_img

Jučer, 14. studenoga, postupajući po operativnim saznanjima, te temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru, policijski službenici iz Slatine su na širem području Grada Slatine, proveli pretragu stana i drugih prostorija kod 52 – godišnjaka s ciljem pronalaska nelegalnog duhana.

Prilikom pretrage je pronađeno 5 crnih PVC vraća sa ukupno 69.5 kilograma duhana u listu i stroj za rezanje duhana. Pronađeni duhan nije označen duhanskim markicama Ministarstva financija. Slijedi kaznena prijava i obavijest Carinarnici u Virovitici.

Isto tako jučer, 14. studenoga u 11 sati na stalnom Graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Terezino Polje, policijski službenici su na izlazu iz Republike Hrvatske, kontrolirali osobni automobil mađarskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 60 – godišnji hrvatski državljanin, a u kojem se nalazio rezani duhan.

Slijedom navedenog, temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru, policijski službenici su proveli pretragu automobila, kojom prilikom je pronađeno, ukupno 66 PVC vrećica ispunjenih rezanim duhanom, ukupne težine 67 kilograma.

Također, na širem području Virovitice provedena je pretraga stana i drugih prostorije, gdje prebiva 60 – godišnjak, kojom prilikom je pronađeno još 35 kilograma rezanog duhana, koji nije označen duhanskim markicama Ministarstva financija. Slijedi kaznena prijava i obavijest Carinarnici Osijek.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Gradu Virovitici čista petica za transparentnost proračuna

Institut za javne financije predstavio je u utorak, 29....

Što Grad Virovitica planira s djecom koja su ostala bez upisa u dječji vrtić?

– Grad Virovitica je u proteklih nekoliko godina uložio više...

Saznajte tko su ovogodišnji dobitnici javnih priznanja Grada Virovitice

Na 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Virovitice, održanoj u...

U Grčkoj pao osumnjičenik za zločine u Voćinu i Humu: Htio ići na ljetovanje, čeka ga izručenje RH

Grčka policija privela je u ponedjeljak 59-godišnjeg državljanina Srbije...