spot_img

U Slatini oduzeto 69kg nelegalnog duhana

Objavljeno:

Jučer, 14. studenoga, postupajući po operativnim saznanjima, te temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru, policijski službenici iz Slatine su na širem području Grada Slatine, proveli pretragu stana i drugih prostorija kod 52 – godišnjaka s ciljem pronalaska nelegalnog duhana.

Prilikom pretrage je pronađeno 5 crnih PVC vraća sa ukupno 69.5 kilograma duhana u listu i stroj za rezanje duhana. Pronađeni duhan nije označen duhanskim markicama Ministarstva financija. Slijedi kaznena prijava i obavijest Carinarnici u Virovitici.

Isto tako jučer, 14. studenoga u 11 sati na stalnom Graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Terezino Polje, policijski službenici su na izlazu iz Republike Hrvatske, kontrolirali osobni automobil mađarskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 60 – godišnji hrvatski državljanin, a u kojem se nalazio rezani duhan.

Slijedom navedenog, temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru, policijski službenici su proveli pretragu automobila, kojom prilikom je pronađeno, ukupno 66 PVC vrećica ispunjenih rezanim duhanom, ukupne težine 67 kilograma.

Također, na širem području Virovitice provedena je pretraga stana i drugih prostorije, gdje prebiva 60 – godišnjak, kojom prilikom je pronađeno još 35 kilograma rezanog duhana, koji nije označen duhanskim markicama Ministarstva financija. Slijedi kaznena prijava i obavijest Carinarnici Osijek.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Novinarka Marija Lovrenc dobitnica nagrade “Lajk za odgovorno izvještavanje”

Novinarka i urednica Informativnog centra Virovitica Marija Lovrenc dobitnica...

Virovitička županija razvijena je kao Libanon

Hrvatska je neujednačeno razvijena i jako centralizirana država. Zagreb...

Budite pri oprezu ako se krećete u blizini virovitičke gimnazije

Ako se krećete u blizini Gimnazije Petra Preradovića u...

Matija Gosler ponovno izabran za predsjednika KUD-a Virovitica

Matija Gosler ponovno izabran za predsjednika KUD-a Virovitica: Nastavljamo...