spot_img

U subotu u Brezovici svečanost povodom promjene imena škole u Područnu školu Tomislava Lukačevića

Objavljeno:

Područna škola Tomislava Lukačevića

U subotu, 19. ožujka, s početkom u 12 sati, u Brezovici ispred područne škole održat će se svečanost povodom promjene imena škole. Naime, područna škola u Brezovici, nosit će ime prema poginulom hrvatskom branitelju iz Brezovice, Tomislavu Lukačeviću. Područna škola u Brezovici, koja se nalazi u sklopu Osnovne škole Gradina, izgrađena je 2009. godine i na inicijativu Mjesnog odbora Brezovica, na čelu s predsjednikom Vjekoslavom Moslavcem, od sada će nositi ime “Osnovna škola Gradina, Područna škola Tomislava Lukačevića Brezovica”.

Područna škola Tomislava Lukačevića

Svečanosti će, prema najavi organizatora, prisustvovati ministar regionalnog razvoja europskih fondova Tomislav Tolušić, saborski zastupnik Josip Đakić i obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak.

Podsjetimo se, u mandatu bivšeg župana Tomislava Tolušića, uz vlastita sredstva i potporu EU fondova, na području županije izgrađeno je 27 područnih škole, dvije srednje, jedna visoka škola, pet školskih dvorana te jedinstveni model studentskog restorana u Hrvatskoj, što našu županiju čini rekorderom u RH kada je u pitanju izgradnja kapaciteta za prenošenje znanja. U tijeku je i izgradnja nove područne škole u Bušetini.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni