U Suhopolju u rad pušten Uređaj za pročišćavanje otpadnih voda i Druga faza kolektorske mreže

Objavljeno:

U četvrtak, 15. listopada, u Suhopolju je prigodnom svečanošću u rad pušten Uređaj za pročišćavanje otpadnih voda i Druga faza kolektorske mreže.
Svečanosti otvorenja prisustvovali su župan virovitičko-podravski Tomislav Tolušić, zamjenik župana Zdravko Dijaković, gradonačelnik grada Virovitice Ivica Kirin, načelnik općine Suhopolje Marijan Brlek, predsjednica Općinskog vijeća Suhopolja Zorica Hegedušić, predstavnici Hrvatskih voda te tvrtki Virkom i Brana.

Suhopolje

Vrijednost investicije iznosi 41 milijun kuna, a investitor je virovitička tvrtka Virkom d.o.o. Načelnik Suhopolja Marijan Brlek najavio je skori početak radova na izgradnji Treće faze, a investiciju, uz Virkom, sufinanciraju Općina Suhopolje i Hrvatske vode.

– Ovo je najveća investicija u povijesti općine Suhopolje. Zahvaljujući ovom projektu, stanovnici Suhopolja dobili su kvalitetnije uvjete za život, a općina bolje pretpostavke za razvoj gospodarstva. Riječ je o investiciji koja definitivno može unaprijediti našu županiju, a ujedno je i primjer kako se suradnjom i zalaganjem može mnogo toga napraviti za dobrobit lokalne zajednice – rekao je župan Tomislav Tolušić.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni