U tijeku sanacija sanitarnih čvorova u zgradi 3 Dječjeg vrtića Cvrčak u Pejačevićevoj

Objavljeno:

Nakon što su prošle godine obnovljeni sanitarni čvorovi u zgradi Dječjeg vrtića Cvrčak na Trgu dr. Ante Starčevića, ovih dana sanacija je započela i u zgradi 3 u Pejačevićevoj ulici. Sanacija obuhvaća radove na instalacijama kanalizacije i vodovoda te kompletnu izmjenu keramike i opreme u sanitarnim čvorovima za djecu. Radove izvodi tvrtka Kunkić, a vrijedni su 623.346,00 kuna.

Radove je obišao i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin s pročelnikom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alenom Bjelicom te Vrtića Sandrom Moslavac. – Grad Virovitica kontinuirano podiže razinu kvalitete usluge predškolskog odgoja, a tako ćemo nastaviti i u budućnosti, rekao je gradonačelnik I. Kirin.

– Ovu sanaciju je bilo nužno napraviti jer sanitarni čvorovi nisu mijenjani otkada je zgrada Vrtića izgrađena, osim nekih manjih popravaka i redovnog održavanja. Ljetni period i manji broj djece u vrtiću vrijeme je kada možemo realizirati radove ovako velikoga obujma. Hvala roditeljima na razumijevanju jer radovi uvjetuju i određene izmjene i prilagodbu.

Sretni smo i zadovoljni jer će djeca nove pedagoške godine boraviti u novim i preuređenim prostorima, rekla je ravnateljica DV Cvrčak Sandra Moslavac dodavši da bez pomoći osnivača, Grada Virovitice, ova investicija ne bi bila moguća. Uz navedeno, Vrtić je nabavio i postavio nove koševe za smeće na vanjskim prostorima zgrada u Pejačevićevoj i na Trgu dr. A. Starčevića. Osim estetske, zadovoljena je i funkcionalna komponenta, jer djecu u Vrtiću od najranije dobi usmjeravamo navikama kulturnog ponašanja i odlaganja otpada na za to predviđeno mjesto. (virovitica.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Slatinčaninu Magic Leonu zlatni gumb u Supertalentu

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao...

Cijena grijanja ostaje ista pa stanarima stambenih zgrada u nadolazećoj sezoni neće rasti troškovi

– Zbog intervencije Grada Virovitice i tvrtke Poslovni park Virovitica...

Virovitičku županiju napustilo 17% stanovništva!

Broj stanovnika Hrvatske smanjio se 2021. u odnosu na...