U tučnjavi ozlijeđeno pet osoba

Objavljeno:

spot_img
Ilustracija

Danas 13. srpnja, policijski službenici PU virovitičko-podravske u suradnji sa policijskim službenicima Policijske postaje Orahovica, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56 – godišnjakom, zbog postojanja osnove sumnje u počinjenje kaznenih djela osobito teška tjelesna ozljeda na štetu 23 – godišnjaka i teška tjelesna ozljeda u pokušaju na štetu 20 – godišnjakinje, kao i nad 20 – godišnjakom, zbog postojanja osnove sumnje u nanošenje teške tjelesne ozljede u pokušaju na štetu 18 – godišnjaka i nanošenja lakše tjelesne ozljede na štetu 42 – godišnjaka.

Naime, 12. srpnja oko 2 sati na terasi ugostiteljskog objekta u Orahovici, došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane više osoba, nakon čega su u nastaloj tučnjavi ozlijeđeni 23 – godišnjak, 20 – godišnjakinja, 18 – godišnjak, 20 – godišnjak i 56 – godišnjak.

Ubrzo nakon događaja policijski službenici su uhitili dvije osobe, gdje je zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, kod 56 – godišnjaka i 20 – godišnjaka na području općine Zdenci, provedena pretraga kuće i osobnog automobila, te su tom prilikom pronađeni predmeti za koje postoji osnova sumnje da potječu i da su uporabljeni u spomenutim kaznenim djelima.

Protiv četiri osobe, biti će podneseni optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja iz čl. 13. Zakona o prekršaja protiv javnog reda i mira.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 56 – godišnjak i 20 – godišnjak su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku PU virovitičko-podravske.

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Odgođen Viroexpo 2022.

Jubilarno 25. izdanje Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede...

Do kraja mjeseca u promet će biti puštena spojna cesta Gajeva – Vinkovačka

Radovi na jednom od dugo očekivanih projekata – spojnoj...