U Virovitici otvoren sajam Agroexpo

Objavljeno:

spot_img

U sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije, danas je održan četvrti po redu sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo.

Agroexpo je ove godine okupio 80 izlagača s područja Virovitičko-podravske, Bjelovarsko-bilogorske, Požeško-slavonske te Brodsko-posavske županije. Sudjelovanje za sve izlagače na sajmu bilo je besplatno, što znači da su izlagačima u potpunosti pokriveni troškovi promotivnog štanda.

Sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo i ove je godine objedinio razne izložbe i ocjenjivanja, a to su: 11. županijska izložba voća, povrća i poljoprivrednih proizvoda, 9. županijsko ocjenjivanje meda, sajam meda i pčelinjih proizvoda, 6. međunarodno ocjenjivanje meda, 4. izložba ljekovitog bilja i 4. izložba vina.

Organizatori i pokrovitelji 4. sajma Agroexpo su Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Županijska podružnica Poljoprivredne savjetodavne službe i Županijski savez poljoprivrednih udruga.

[g-gallery gid=”22378″ random=”0″ watermark=”1″]

U sklopu Agroexpa, u prostorijama HGK Županijske komore Virovitica u 11,00 sati održano je predavanje na temu “Slavonski med – zaštita oznakom izvornosti”. Predavanje je održao profesor Tomislav Tojčić koji je prisutnima govorio o prednostima koje nosi registriranje prehrambenih proizvoda s oznakom izvornosti ili oznakom zemljišnog porijekla.

Na pozornici ispod sata (Trg kralja Tomislava) u Virovitici dodjeljene su nagrade i priznanja 9. županijskog ocjenjivanja meda i pčelinjih proizvoda i 6. međunarodnog ocjenjivanja meda. Nagradu “Zlatna žlica” za bagremov med dobio je Predrag Momčilović iz Pčelića.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni