Na stranicama ovog trgovačkog lanca, raspisan je natječaj za radne pozicije u novom trgovačkom centru koji bi se uskoro trebao otvoriti u Virovitici, u Poduzetničkoj zoni II. Odnosno u prostoru nedavno otvorenog Domusovog centra.

Otvorena radna mjesta u virovitičkom Pevecu

Pevec za virovitički trgovački centar traži djelatnike: Voditelj skladišta (m/ž), Voditelj programa u prodajnom centru (m/ž),Voditelj smjene u prodajnom centru (m/ž), Voditelj prodajnog centra (m/ž), Skladištar (m/ž), Blagajnik (m/ž), Trgovac (m/ž) – svi programi… Riječ je o ukupno dvadeset radnih mjesta.

Već 24 godine na tržištu, kada je riječ o trgovini neprehrambenih proizvoda, trgovački lanac Pevec izdvaja se svojom prepoznatljivošću i posebnošću u odnosu na ostale prisutne “uradi sam” trgovine. Prvi hrvatski trgovački lanac takvoga tipa posluje u svim krajevima Hrvatske i nameće se kao prvi odabir za kupnju kada je riječ o proizvodima za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta. U Pevecovim prodajnim centrima moguće je kupiti proizvode iz sedam programa na sedam odjela, birati između više od 100 tisuća raznih artikala zahvaljujući odličnim poslovnim odnosima s 350 domaćih i stranih dobavljača.