spot_img

U Virovitici se otvara TSV diskont

Objavljeno:

Prvog dana u travnju, svoja vrata otvorit će TSV-diskont mješovite robe u Virovitici.
Specifična karakteristika TSV-diskonta je što će to navodno biti najpovoljnija kupovina u Hrvatskoj. Adresa budućeg diskonta u Virovitici: Trg bana Josipa Jelačića 21 (pored Gradske blagajne).

TSV diskont

Prema pisanju Poslovnog dnevnika, kutija deterdženta od devet kilograma stoji 49 kuna, čokolada od riže težine 150 grama tek tri kune. Vlasnik ovog trgovačkog lanca navodno je poduzetnik iz Srbije koji na matičnom tržištu, pod nazivom “TSV – Kasica S” diskont od Subotice na sjeveru do Vranja na jugu ima razgranatu mrežu sa 251 prodavaonicom. Stanovnici iz istočnih hrvatskih županija zbog visokih novčanih ušteda hrlili su u susjedstvo, u svakodnevni šoping u naselja na lijevoj obali Dunava, što je vjerojatno motiviralo vlasnike na otvaranje trgovina i u Hrvatskoj. Ni u srbijanskom ni u hrvatskom službenom registru poduzetnika, sa raspoloživim podacima, nismo uspjeli otkriti tko je vlasnik Ekonomik, odnosno TSV diskonta, što je zapravo kratica od reklamnog slogana – “to stvarno vrijedi”.

Međutim, iz upućenih krugova hrvatske konkurencije u sektoru maloprodaje Poslovni dnevnik neslužbeno ipak doznaje kako je vlasnik Ekonomik diskonta poduzetnik iz Iloka, izvjesni Mato Bilušković. “Na policama su uglavnom robne marke proizvedene u Srbiji, Poljskoj i sličnim tržištima. Niske cijene ali i kakvoća proizvoda, ništa značajno,” kratko ocjenjuje naš izvor. Uvjeren je da novi igrač ne može uzdrmati već osvojene tržišne pozicije ni hrvatskih ni stranih trgovaca koji u Vukovarsko-srijemskoj i Osječko-baranjskoj županiji posluju godinama.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Novinarka Marija Lovrenc dobitnica nagrade “Lajk za odgovorno izvještavanje”

Novinarka i urednica Informativnog centra Virovitica Marija Lovrenc dobitnica...

Virovitička županija razvijena je kao Libanon

Hrvatska je neujednačeno razvijena i jako centralizirana država. Zagreb...

Budite pri oprezu ako se krećete u blizini virovitičke gimnazije

Ako se krećete u blizini Gimnazije Petra Preradovića u...

Matija Gosler ponovno izabran za predsjednika KUD-a Virovitica

Matija Gosler ponovno izabran za predsjednika KUD-a Virovitica: Nastavljamo...