U Virovitici se otvara TSV diskont

Objavljeno:

spot_img

Prvog dana u travnju, svoja vrata otvorit će TSV-diskont mješovite robe u Virovitici.
Specifična karakteristika TSV-diskonta je što će to navodno biti najpovoljnija kupovina u Hrvatskoj. Adresa budućeg diskonta u Virovitici: Trg bana Josipa Jelačića 21 (pored Gradske blagajne).

TSV diskont

Prema pisanju Poslovnog dnevnika, kutija deterdženta od devet kilograma stoji 49 kuna, čokolada od riže težine 150 grama tek tri kune. Vlasnik ovog trgovačkog lanca navodno je poduzetnik iz Srbije koji na matičnom tržištu, pod nazivom “TSV – Kasica S” diskont od Subotice na sjeveru do Vranja na jugu ima razgranatu mrežu sa 251 prodavaonicom. Stanovnici iz istočnih hrvatskih županija zbog visokih novčanih ušteda hrlili su u susjedstvo, u svakodnevni šoping u naselja na lijevoj obali Dunava, što je vjerojatno motiviralo vlasnike na otvaranje trgovina i u Hrvatskoj. Ni u srbijanskom ni u hrvatskom službenom registru poduzetnika, sa raspoloživim podacima, nismo uspjeli otkriti tko je vlasnik Ekonomik, odnosno TSV diskonta, što je zapravo kratica od reklamnog slogana – “to stvarno vrijedi”.

Međutim, iz upućenih krugova hrvatske konkurencije u sektoru maloprodaje Poslovni dnevnik neslužbeno ipak doznaje kako je vlasnik Ekonomik diskonta poduzetnik iz Iloka, izvjesni Mato Bilušković. “Na policama su uglavnom robne marke proizvedene u Srbiji, Poljskoj i sličnim tržištima. Niske cijene ali i kakvoća proizvoda, ništa značajno,” kratko ocjenjuje naš izvor. Uvjeren je da novi igrač ne može uzdrmati već osvojene tržišne pozicije ni hrvatskih ni stranih trgovaca koji u Vukovarsko-srijemskoj i Osječko-baranjskoj županiji posluju godinama.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Gradu Virovitici čista petica za transparentnost proračuna

Institut za javne financije predstavio je u utorak, 29....

Što Grad Virovitica planira s djecom koja su ostala bez upisa u dječji vrtić?

– Grad Virovitica je u proteklih nekoliko godina uložio više...

Saznajte tko su ovogodišnji dobitnici javnih priznanja Grada Virovitice

Na 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Virovitice, održanoj u...

U Grčkoj pao osumnjičenik za zločine u Voćinu i Humu: Htio ići na ljetovanje, čeka ga izručenje RH

Grčka policija privela je u ponedjeljak 59-godišnjeg državljanina Srbije...