U Virovitici se za vikend održava Memorijalni turnir “Pozdrav Aci”

Objavljeno:

Na terenima Teniskog kluba Didon u Virovitici u subotu 21. 05. 2016. održava se 8. Memorijalni turnir “Pozdrav Aci”. Turnir će i ove godine imati humanitarni karakter, a igra se u spomen na velikog ljubitelja tenisa i teniskog rekreativca Darka Aleksića, koji je u lipnju 2008. godine tragično preminuo spašavajući kolegu.

Na ovogodišnjem memorijalu u pojedinačnoj kategoriji muškaraca i žena rekreativaca očekuje se velik broj učesnika iz svih dijelova Hrvatske kao i tenisači iz susjedne nam Mađarske. Polufinale i finale turnira na rasporedu su u nedjelju 22. 05. 2016., kada će se održati i svečanost proglašenja najboljih natjecatelja. Vidimo se u subotu gdje će druženje uz tenis biti popraćeno mirisom dobrog roštilja …

Plakat

– Teniski klub „Didon“ Virovitica djeluje 20 godina. U svom dosadašnjem radu zabilježio je vrlo zapažene rezultate na sportskom planu kao i na popularizaciji tenisa i okupljanju velikog broja ljudi svih dobi. Tako se u okviru teniskog kluba okuplja i jedna značajna skupina teniskih rekreativaca. Jedan od njih, Darko Aleksić, koji je nažalost tragično nastradao 2008. godine. Njemu u čast svake godine organiziramo teniski turnir „Pozdrav Aci“ a sav prihod od uplaćenih kotizacija doniramo njegovoj malodobnoj kćerki Ani. Na turniru se okupi više od 60 tenisača i ljubitelja tenisa. Ove godine (21./22. 05. 2016.) ponovno organiziramo turnir na istim načelima s tim da je turnir od prošle godine uvršten na listu službenih turnira Hrvatske Unije Tenisača. Očekujemo da će se i ove godine okupiti velik broj učesnika iz svih dijelova Hrvatske, rekao je Mario Đurđević ispred TK Didon.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Slatinčaninu Magic Leonu zlatni gumb u Supertalentu

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao...

Cijena grijanja ostaje ista pa stanarima stambenih zgrada u nadolazećoj sezoni neće rasti troškovi

– Zbog intervencije Grada Virovitice i tvrtke Poslovni park Virovitica...

Virovitičku županiju napustilo 17% stanovništva!

Broj stanovnika Hrvatske smanjio se 2021. u odnosu na...