U Voćinu osnovan Forum mladih SDP-a

Objavljeno:

spot_img

U društvenom domu u Voćinu je u četvrtak, 04.04.13. osnovana Općinska organizacija SDP-ovog Foruma mladih. Uz potporu predsjednika općinskog SDP-a Vladimira Janečića te Martina Bozoka i uz prisustvo Tomislava Žagara, predsjednika županijske organizacije socijaldemokrata, saborskog zastupnika i kandidata za župana Virovitičko-podravske županije, mladi Voćinčani nakon inicijativnih sastanaka i iskazanog interesa, osnovali su općinsku organizaciju Foruma mladih SDP-a u općini Voćin.

Svojim prisustvom na značenju ovom događaju doprinijeli su i predsjednik SDP Orahovica Vlatko Podnar, predstavnice i predstavnici Foruma iz drugih organizacija, Ana Marija Katalenić, Martina Grman, Jovana Žnidarec, Sabina Jurlina, Marko Valent, Jurica Bužonja, Stjepan Krpačić te tajnik ŽO SDP VPŽ Dražen Posavac. Nakon protokolarnog, u radnom dijelu konvencije izabrano je rukovodstvo Foruma mladih SDP Voćin. Za predsjednika izabran je Viktor Gjekić a za njegova zamjenika Mario Perić.

Izabrani su i članovi Općinskog odbora foruma te članovi Županijskom odboru foruma mladih Virovitičko-podravske županije. Novoizabrani predsjednik se zahvalio u ime izabranih te naglasio želju mladih za promjenama u Voćinu i odlučnost da se te promjene i dogode. Predsjednik SDP Voćin, Vladimir Janečić, nije skrivao zadovoljstvo ovim događanjem te je istaknuo kako je ova konvencija dokaz da se upornost isplati i da socijaldemokracija u Voćinu definitivno ima svijetlu budućnost.

Tomislav Žagar podsjetio je sve na zadaće koje su pred strankom u ovo izborno vrijeme ali i na obaveze koje mlade čekaju, ne samo pred izbore nego i tijekom cijele godine. Multinacionalnost i multikulturalnost je bogatstvo za ovaj kraj ali često i teret s kojim se nije uvijek lako nositi. Zato je svaki uspjeh od općeg interesa nagrada svima vama i vrijedan je svakog uloženog napora a to sa ovakvim potencijalom mladih kojeg vidim ovdje ne smije biti teško, zaključio je Žagar.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni