U sinoćnoj tragediji koja se oko 20 sati dogodila na cesti Orahovica – Feričanci mladić je pokušao ubiti bivšu djevojku i njezina mladića, a potom je presudio sebi tako što se ustrijelio.

Djevojčinim fotografijama vrvi njegov Facebook-profil.

– Al će nekom biti vesel susret sa mnom vrlo uskoro. Sad imaš valjanu garanciju za ono što si napravila, imat ćeš pravo vatreno krštenje! – napisao je Goran B. iz Krunoslavlja pokraj Donjeg Miholjca na svom profilu 26. rujna. Nepunih mjesec dana poslije zapucao je u bivšu djevojku S. B. (21) iz Mikleuša i njezina dečka te ih teško ranio. Zbilo se to u nedjelju oko 20 sati na cesti između Feričanaca i Orahovice. Dao se u bijeg, a potom je presudio i sebi. Ustrijelio se u dvorištu svojeg doma.

“Koliko god da me povrijedila i prevarila, volim je”, napisao je ispod albuma sa šest njezinih fotografija.

– Cura koju najviše volim, koja mi sutra uništava život. Cura koja ti u oči može lagat, plakat, i moraš joj vjerovat. Sutra ću je u oči gledat kak laže pred sudom. Cura koja se odriče svoje ljubavi i sreće zato što joj tata i stric mrze Srbe – napisao je ispod njezine fotografije 14. listopada.

Djevojčina obitelj navodno se protivila vezi jer je mladić, kako se priča, srpske nacionalnosti. U djevojku je, govori se, bio ludo zaljubljen.

Objavio je i fotografiju automatske puške te napisao “zlatko moj…”.

Ozlijeđeni je par u osječkoj bolnici.

– Djevojka ima teške ozljede lica. Operirana je i diše uz pomoć aparata. Teško je reći je li izvan životne opasnosti. Laboratorijski nalazi za sada su uredni – kazao nam je dr. Josip Ivić iz Jedinice intenzivnog liječenja KBC-a Osijek.

Goran B. ima najmanje tri Facebook-profila, a na svakom su fotografije Slađane B. Prijateljica mu je pod jednom njezinom fotografijom napisala da je opsjednut njome.

– Kako to misliš? – upitao ju je.

– Pa volim je al kad je ona odustala od svega, a uvijek ima nade, zar ne – napisao je nadalje. Prepiska je to još iz travnja. (Večernji list)