spot_img

Učenički dom i šest škola s područja Virovitičko-podravske županije osigurali sredstva za provedbu školsko-rekreacijskih programa

Objavljeno:

Srednje i osnovne škole te Učenički dom s područja Virovitičko-podravske županije uspješno su prijavili i osigurali sredstva za provedbu školsko-rekreacijskih programa. Od ukupno 34 projekta, koje je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta odobrilo na razini cijele države, čak 7 projekata odobreno je u našoj županiji.  Razvojna agencija VIDRA pružila je punu podršku u prijavi i razradi programa za 5 od 7 odobrenih projekata, kao i Virovitičko-podravska županija koja će sufinancirati provedbu programa.

skola
Projektima će se osigurati oprema koju će škole koristiti za provedbu sportskih programa iz različitih područja – atletike, biciklizma, odbojke, vanjskog fitnesa. Početkom nove školske godine učenici mogu očekivati niz zanimljivih aktivnosti te se nadamo povećanom interesu za sportske aktivnosti.

Po iznosu novčanih sredstava ovo su mali projekti, ali imaju veliku vrijednost zbog utjecaja na kvalitetu izvođenja nastave te zadovoljstva učenika.

Odobreni projekti na području Virovitičko-podravske županije:

  • OŠ „Davorin Trstenjak“ Čađavica – 38.490,00 HRK
  • OŠ Eugena Kumičića Slatina – 55.240,00 HRK
  • OŠ Gradina, Gradina – 41.060,00 HRK
  • OŠ Josipa Kozarca, Slatina – 32.140,00 HRK
  • OŠ „Vladimir Nazor“ Virovitica – 19.970,00 HRK
  • SŠ Marka Marulića Slatina, 47.290,00 HRK
  • Učenički dom Virovitica, 32.190,00 HRK

Virovitičko-podravska županija je podržala sve projekte, kao i financijsku potporu od 20% od odobrenih projekata u financijskom smislu. Prijavljeno je projekata u iznosu od 546.336,94 HRK, dok je za sedam projekata odobreno ukupno sufinanciranje u iznosu 266.380,00 HRK.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni