spot_img

Učenički dom Virovitica briljirao u Rovinju na „Državnoj Domijadi“: Osvojili su prva mjesto za modni i industrijski dizajn, te srebra za instalacije i rukotvorine

Objavljeno:

U Učeničkom domu Virovitica otvorili su šampanjac. Naime, na Državnoj Domijadi koja se održala u Rovinju, učenici Učeničkog doma iz Virovitice, osvojili su prvo mjesto za modni i industrijski dizajn, te srebro za instalacije i rukotvorine.

Krenimo redom. U kategoriji modnog dizajna učenik Dorijan Burcar predstavio se haljinama od makrame konopca što je stručno prosudbeno povjerenstvo smatralo najuspješnijim uratkom u toj kategoriji. Prvo mjesto osvojeno je i u kategoriji industrijskog dizajna za set od 8 lampi koje su izradili učenici J. Pekić, A. Djekić i D. Burcar. Najuspješnijim radom u kategoriji rukotvorine proglašene su životinje od plastične ambalaže, također učenika Učeničkog doma Virovitica. Mentor svim navedenim učenicima bio je odgajatelj Vojo Božić. Osim ovih radova na državnoj je Domijadi instalacija “Tko nam dirigira?!”, autora Dorijana Burcara, a mentorice Gabrijela Slamić također osvojila srebro. (www.vpz.hr, Fotografija: Facebook)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni