Udruženje obrtnika Orahovica održalo izvještajnu sjednicu Skupštine

Objavljeno:

spot_img

U domaćem ambijentu objekta ruralnog turizma OPG-a Dražena Šafera u Šumeđu, 24. svibnja 2013. održana je redovna izvještajna sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Orahovica.

U nazočnosti gradonačelnika Orahovice Josipa Nemeca, predsjednika POK-a Vladimira Ivoša, predsjednika UO Slatina Zlatka Vide, predsjednika UO Pitomača Željka Palkovića i drugih gostiju, članovi Skupštine odobrili su izvješće o radu i obračun proračuna Udruženja za 2012. godinu koje su im prezentirali Karl Šafer, predsjednik Udruženja i Nataša Majstorović, predsjednica Nadzornog odbora.

U pozdravnoj riječi gradonačelnik je obrtnike pozvao da se javljaju na javne natječaje koje provodi lokalna samouprava kako bi uz pomoć domaćih obrtnika i poduzetnika u Orahovici i okolici stvorili uvjete za nova radna mjesta i gospodarski razvoj, a predsjednik POK-a pohvalio je ponovno oživljavanje orahovačkog sajma vinarstva i vinogradarstva „Slavin“ te pokretanje nove manifestacije 1. Međunarodnog kupa slastičara „Zlatni orah“, što će još više podići razvoj slavonskog turizma. (hokvpž)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...