Udžbenik Siniše Brlasa „Psihologija komunikacije“ u školama diljem Hrvatske

Objavljeno:

spot_img

350Profesor Siniša Brlas uz svoja stručna nastojanja u području prevencije i suzbijanja ovisnosti i zaštite mentalnog zdravlja postiže uspjehe i na sasvim drugom području stručnoga djelovanja – kao autor srednjoškolskog udžbenika.

Činjenica da je profesor Brlas autor udžbenika „Psihologija komunikacije“ koji se koristi u nastavi u hrvatskim srednjim školama i koji je u kratkom vremenu imao već dva izdanja pomalo je ostala u sjeni uspjeha nekoliko njegovih knjiga iz područja borbe protiv ovisnosti koje je otkupila država za sve škole u Hrvatskoj.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske 15. siječnja ove godine objavilo je Popis udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava za školsku godinu 2014./2015. Na tome Popisu udžbenik „Psihologija komunikacije“ profesora Brlasa u skupini je udžbenika predviđenih za nastavu istoimenog nastavnog predmeta u obrtničkim strukovnim školama u području rada osobnih usluga. Nakladnik ovoga udžbenika je „Naklada Slap“ iz Jastrebarskog, inače specijalizirana nakladnička kuća za izdanja u području psihologije i jedini hrvatski nakladnik psihodijagnostičkih sredstava. U prilog vrijednosti ovoga udžbenika jest i činjenica da je profesor Brlas za udžbenik „Psihologija komunikacije“ dobio Društveno priznanje „Marulić: Fiat Psychologia“ za osobito vrijedan doprinos razvitku i promicanju hrvatske primijenjene psihologije.

Udžbenik „Psihologija komunikacije“ uz njegovu knjigu „Komunikacija s ovisnicima“ profesora Brlasa pozicionira i kao vrsnog domaćeg stručnjaka iz područja komunikacije, uz već poznate njegove uspjehe iz područja prevencije i suzbijanja ovisnosti. Profesor Brlas svojim stručnim radom u više područja u akademskoj zajednici na ovaj način uspješno predstavlja sebe kao stručnjaka ali afirmira i Viroviticu i Virovitičko-podravsku županiju.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...