Wing Tsun Kung Fu je borilačka vještina stara 250 godina koja potječe iz hrama Shaulin i jedina ima titulu “umjetnost borbe”.

Po naredbi cara najbolji majstori tog vremena drevne Kine skupili su se u hramu i pod okriljem Zen budizma trenirali borilačke vještine sa zadatkom da naprave savršenu vještinu jer su ih napadali mnogobrojniji, jači i bolje naoružani manžurski vojnici.

Upiši školu Wing Tsun Kung Fua koju je pohađao i Bruce Lee

U svom su pothvatu uspjeli i spasili Kinu. Vještinu su prenosili samo s osobe na osobu jer je to bila najveća tajna kineskog naroda, sve do pojave Yip Mana koji ju je obznanio svijetu. Po njemu su snimljena i tri filma, a u njegovu školu i organizaciju pripada i hrvatski majstor 4. stupnja Si-Fu Darko Majstorović koji uz pomoć svojih asistenta vodi treninge u Virovitici (utorkom i četvrtkom od 20h) i u Orahovici (ponedjeljkom i srijedom od 19h).
Kontakt telefon: 091/528-2523.

Wing Tsun Kung Fu potraži i na Facebooku

Jedan od slavnih učenika Wing Tsun Kung Fu-a je bio i Bruce Lee koji je osobno učio tehnike od velikog majstora Yip Man-a. Trenutni apsolutni vrh ove borilačke vještine je Mađarska gdje se godišnje održava preko 20 seminara koje osobno vodi svjetski vođa 9. majstorskog stupnja Si-Kung Maday Norbert. Već 4 godine zaredom se krajem lipnja održava seminar i u Hrvatskoj, koje osobno vodi Si-Kung Maday Norbert.

Uz Wing Tsun možete naučiti i napredne vještine razvoja unutarnje snage kroz usklađene tehnike disanja i pokreta poznate pod imenom Chi Kung ili QiGong koje kineski narod prakticira kao napredne oblike meditacije.

Konstantno primamo upis novih članova i treninzi su prilagođeni za sve uzraste neovisno o spolu. Svi zainteresirani mogu besplatno 2 tjedan doći na treninge i vidjeti o čemu se radi i da li su zainteresirani za daljnje treninge. Garantiramo vam da ćete naučiti efikasne i brze tehnike samoobrane bez ozljeda!

Wing Tsun Kung Fu

Wing Tsun Kung Fu